• Eddy Nelissen

Niet geschikt voor zweefteven en pillenpoppers

Bijgewerkt: 27 mei 2020

Wie mij een beetje kent, weet dat ik een gewone jongen ben die met beide voetjes op de grond staat. Toch werpt mijn werk als energetisch coach nog wel eens vragen op. Energie doorgeven met je handen? Is dat niet zweverig? Ben jij dan spiritueel? Waar helpt het bij? Wat doe je tijdens de coaching?

Natuurlijk alternatief

Mijn werk begint waar de reguliere geneeskunde ophoudt. Soms hebben medici en therapeuten de antwoorden niet meer met operaties, therapieën of geneesmiddelen. En dan is het goed dat er een natuurlijk alternatief bestaat. Het gaat er uiteindelijk om dat de mensen zo goed mogelijk verder geholpen worden. Kan ik dan alles verlichten of oplossen? Nee, zeer zeker niet! Maar ik heb wel al opmerkelijke resultaten behaald. Zowel bij fysieke aandoeningen als psychische klachten, zoals is te lezen op onze website. De energetische behandeling is bovendien een complementaire therapie naast de reguliere therapie. Door bijvoorbeeld rust en ontspanning te bieden in het ziekteproces. Ik pas ook de kennis uit mijn opleidingen en mijn eigen ervaring toe om handvatten te bieden. Wil je meer weten over de energetische behandelingen? Klik dan hier.

Een kleine nuance

Nog even de titel van dit bericht nuanceren. Uiteraard is dit niet kwetsend of shockerend bedoeld. Voor mij zijn er echter grenzen wat betreft spiritualiteit en het voorschrijven van medicijnen voor ieder wissewasje. Het zijn de uitschieters waar ik moeite mee heb. Dat is wat ik wil zeggen en niets anders.

#energetischebehandeling #reiki
8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Slapen